Kookworkshops

Kokerij Suytvelde biedt workshops met diverse thema’s aan. In kleine groepjes worden verschillende gerechten bereid. Zo ontstaat er een proeverij van diverse lekkernijen.
De workshops worden aangeboden voor groepen van minimaal 8 tot maximaal 16 personen van maandag t/m vrijdag en duren ca 4 uur. Er wordt gestart om ca 18.00 uur, maar in overleg kan hier uiteraard van worden afgeweken. Er wordt rekening gehouden met eventuele diëten of allergieën. Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

U kunt kiezen uit de volgende thema’s: 

 • 5-gangenmenu
  In deze workshop wordt een 5-gangen diner bereid waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten uit het actuele seizoen. Laat u verrassen door de vele smaken die het seizoen te bieden heeft. Kosten € 55,00 pp (minimumprijs € 440 per workshop)
 • Marokkaans
  Marokko kent een rijke keuken vol smaak door de vele kruiden en ingrediënten die in de gerechten worden gebruikt. Naast kruiden bestaat traditioneel Marokkaans eten ook veel uit vlees, kip en vis. Voor de bereiding van deze gerechten wordt onder andere gebruik gemaakt van de tajine, een gebakken aardewerken schaal met een typische deksel. Kosten € 55,00 pp (minimumprijs € 440 per workshop).
 • Italiaans
  De Italiaanse keuken is erg populair in Nederland, en dat niet alleen om de pizza en pasta. De keuken van het laarsvormige land is zeer divers, maar vooral ook puur en authentiek. Koken met slechts enkele ingrediënten, waarbij eenvoud en kwaliteit de sleutelwoorden zijn. Kosten € 55,00 pp (minimumprijs € 440 per workshop).
 • Grieks
  De Griekse bevolking is warm, gul en gastvrij. Eten is in Griekenland een sociaal gebeuren. Lange tijd was in veel delen van Griekenland de zee de belangrijkste voedingsbron. Tegenwoordig zijn echter verse kruiden, fruit, groenten en lams- en rundvlees ook erg aanwezig in de Griekse keuken. Beleef een Grieks culinair avontuur en geniet van verschillende Griekse lekkernijen. Kosten € 55,00 pp (minimumprijs € 440 per workshop).
 • Kleine lekkernijen
  Of het nu amuses worden genoemd of fingerfood of hapjes, het zijn allemaal kleine lekkernijen. Tijdens deze workshop worden heerlijke creaties gemaakt die niet alleen de smaakpapillen prikkelen, maar ook een lust zijn voor het oog. Kosten € 49,50 pp (minimumprijs € 396 per workshop).

In overleg is het mogelijk om een ander thema te kiezen. Neem dan even telefonisch contact met me op. Voor alle workshops geldt dat het aantal deelnemers nog tot 3 dagen vantevoren kosteloos gewijzigd kan worden.

Avondje plannen? Stuur een mail naar info@kokerijsuytvelde.nl.